Strike’s Military Crossword

This is one for serious Strike fans – themed around Strike’s time in the military police.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Questions

  1. Colour of the caps worn by Strike and his colleagues in the SIB.
    A: Red Reveal Answer
  2. City in Iraq where Major Chiswell was killed in action.
    A: Basra Reveal Answer
  3. University at which Cormoran was studying before he joined the army.
    A: Oxford Reveal Answer
  4. Strike’s nickname used by his former colleague Graham Hardacre.
    A: Oggy Reveal Answer
  5. Sport at which Strike excelled during his army career.
    A: Boxing Reveal Answer
  6. First name of Strike’s favourite nephew who is fascinated by Cormoran’s time in the army.
    A: Jack Reveal Answer
  7. Eastern Mediterranean island where Strike was sent to investigate a rape and ended up investigating a drugs ring.
    A: Cyprus Reveal Answer
  8. UK forces name for the type of All Terrain Vehicle in which Cormoran was travelling when a bomb blast cost him part of his leg.
    A: Viking Reveal Answer
  9. First name of the man Strike once investigated for rape, who reappears in Career of Evil.
    A: Donald Reveal Answer
  10. Surname of Richard the former soldier, now a detective with the Met, whose life Strike saved in the blast in Afghanistan.
    A: Anstis Reveal Answer
  11. First name of Strike’s uncle whose service in the Royal Military Police inspires Cormoran to join the Army.
    A: Ted Reveal Answer
  12. Name of Strike’s antimilitary mother.
    A: Leda Reveal Answer
  13. First name of Major Chiswell whose death in action Cormoran investigated during his time with SIB.
    A: Freddie Reveal Answer
  14. Special ... Branch. Detective branch of the Royal Military Police where Strike learned his trade.
    A: Investigation Reveal Answer
  15. ... Barclay. First name of the man who Strike once investigated, and later hires to work for him and Robin in Lethal White.
    A: Sam Reveal Answer