Troubled Blood Crossword

Some answers are easier than others in this brand new Troubled Blood word challenge, so you may want to read the book again!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Questions

  1. Robin’s flatmate?
    A: Max Reveal Answer
  2. The store Strike visits to buy Robin’s Christmas present
    A: Liberty Reveal Answer
  3. Whose concert DVD did Robin buy Strike for Christmas?
    A: TomWaits Reveal Answer
  4. Strike’s oldest friend from Cornwall is Dave ...
    A: Polworth Reveal Answer
  5. By his own admission, Strike’s favourite nephew?
    A: Jack Reveal Answer
  6. The name of Strike’s half sister?
    A: LucyFantoni Reveal Answer
  7. The area of London where Margot Bamborough went missing?
    A: Clerkenwell Reveal Answer
  8. The Joni Mitchell album released in 1971
    A: Blue Reveal Answer
  9. Nationality of Joni Mitchell?
    A: Canadian Reveal Answer
  10. The cover of the book features the astrological clock at which London Palace?
    A: HamptonCourt Reveal Answer
  11. British seaside town where Strike and Robin visit suspect Steve Douthwaite
    A: Skegness Reveal Answer
  12. Which museum does Strike take his favourite nephew to?
    A: ImperialWar Reveal Answer
  13. The last person to see Margot Bamborough alive?
    A: GloriaConti Reveal Answer
  14. Deborah Athorn’s son
    A: Samhain Reveal Answer
  15. The month in 1974 that Margot disappeared
    A: October Reveal Answer
  16. The name of the street in Soho that houses Bar Italia
    A: Frith Reveal Answer
  17. Nick Herbert’s wife
    A: Ilsa Reveal Answer
  18. How many signs of the Zodiac are there?
    A: Twelve Reveal Answer